Menu

Weeping Willows | Musikkväll på Kalfjäll

Blandat

TÄNNDALEN, Hamrafjället, Tänndalen
lördag, 29 juli 2023 kl:19:00

Publiksuccén Musikkväll på Kalfjäll är tillbaka och den 29 juli får vi besök av Weeping Willows på Sveriges kanske vackraste musikscen.
Musikkväll på kalfjäll startades 2021 av artistbyrån Jubel i samarbete med Tänndalen och har sedan dess producerat sju konserter och blivit vida omtalad och ett populärt turistmål. Scenen ligger på Hamrafjällets topp och besökarna tar sig dit med sittlift. Scenens backdrop är en magnifik utsikt över fjälltoppar och glaciären Helags.

Weeping Willows behöver nog ingen närmare presentation.
Historien om bandet började redan för snart 30 år sedan då de bildades 1994. Den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land” ut sommaren 1997. De har sedan dess varit ständigt aktuella och är idag ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och folkkära popband. Efter frontfiguren Magnus Carlsons medverkan i Så Mycket Bättre 2016 byttes konserthusen mot arenor och bandet fyllde Globen inte bara en, utan tre kvällar då de 2017 firade 20 år sedan debuten. I vår är de på turné som bland annat tagit dem till länet med två proppfulla kvällar på Östersunds folkets hus. Kanske blir kalfjället till ett “Broken promise land” när dessa hyllade hjältar tar emot publiken på kalfjället. Kanske ekar det enda bort till Klimtatjacka när deras “Blue and alone” (känd som ledmotivet för hyllade serien Pistvakt) ljuder över dalgången. Oavsett vad vet vi att vi är nära himmelen när deras musik sprids över fjället på nästan 1000 meters höjd och blandas med den storslagna utsikt som bara kalfjället kan erbjuda. Välkomna på en unik upplevelse i Tänndalen!

Datum / Tid

lördag, 29 juli 2023 kl: 19:00

Plats

TÄNNDALEN, Hamrafjället

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad